Bedrijfsuitje Amsterdam: Pub Quiz in de straten van de hoofstad

 

Het nieuwste concept op het gebied van teambuilding: Een Pub Quiz, maar dan buiten.

Welkom bij Walking Quiz, waar de gezelligheid van een pub quiz samensmelt met de avontuurlijke geest van een city game!

Op zoek naar een bedrijfsuitje in Amsterdam dat écht impact maakt op jouw team? Walking Quiz biedt de perfecte mix van plezier, samenwerking en gezonde competitie.

Tijdens onze city game verken je de charmante straten van Amsterdam, terwijl je je kennis test met uitdagende pub quiz vragen. Van historische locaties tot verborgen pareltjes, elke ontdekking brengt je team dichter bij de overwinning! 

Maar het draait niet alleen om het ontdekken van de stad – het gaat om het verslaan van je collega’s! Voel de spanning terwijl je tegen de klok racet om punten te verdienen, beloningen te ontgrendelen en jezelf te bewijzen als het ultieme Walking Quiz-team. Verzamelt jouw team als eerste alle categorieën? Dan mag jouw team zich de rest van het jaar met de borst vooruit het kantoor door lopen!

Voor grotere groepen van meer dan 12 personen adviseren we om contact met ons op te nemen. Dit kan door te mailen naar info@walking-quiz.com of te Whatsappen via het icoon rechtsonder.

Een Walking Quiz is beschikbaar in meerdere talen: zowel Nederlands, Engels, Spaans als Duits zijn beschikbaar. 

Wacht niet langer! Maak van je bedrijfsuitje in Amsterdam een onvergetelijke belevenis vol teamwork en opwinding. Neem vandaag nog contact met ons op en boek jouw Walking Quiz avontuur!

Verzamel je team, scherp je kennis aan en bereid je voor op een dag vol plezier en kennis!.

Boek nu!